Turism hristic

În fiecare an, începând din anul 1990, toţi cursanţii inforenergeticii fac în fiecare vară minimum o săptămână de practică, separat de aceea de la cursuri, în diferite locuri sacre din România, iar din anul 2005 şi în alte ţări ale lumii, fapt pentru care FIESAA colaborează cu diferite agenţii specializate de turism din România şi din alte ţări ale lumii.

Fundaţia de Inforenergetică „Sfântul Apostol Andrei” a organizat, pentru prima oară în lume, tabere și excursii spirituale ce se desfăşoară pe rute și la obiective sacre interne și internaţionale. Acestea se organizează pentru membrii fundaţiei și pentru simpatizanți. Din 1991, în fiecare an, sunt organizate tabere de cercetare inforenergetică în diferite locuri sacre din Romania, la care participă membrii Fundaţiei care au absolvit minimum primele trei grade. Taberele sunt constituite pe două nivele: începători și avansați.

De asemenea, în cadrul filialelor Fundaţiei, au loc periodic excursii care vizează diferite obiective legate de cultura, istoria și religia poporului român.

Începând cu anul 2003 activităţile de turism spiritual s-au extins în afara granițelor țării, Egiptul fiind primul obiectiv ales pentru desfăşurarea activităţilor de cercetare inforenergetice. Au urmat excursii și tabere spirituale în Italia, Grecia, Creta, Israel.

Un capitol important al activităţilor de turism spiritual îl constituie excursiile în Brazilia - în special - sau în alte locații din lume, acolo unde se găseşte Joao de Deus, medium și vindecător cu rezultate deosebite în tratarea celor mai diverse și grave boli. Aceste excursii au început să fie organizate de Fundaţia „Sf. Apostol Andrei” începând cu anul 2004. Pentru a afla mai multe informaţii vă rugam sa parcurgeți următoarele documente:

 

 

În Brazilia acasă la Joao de Deus - interviu cu doamna Lavinia Dumitriu

Ghidul Casei la Joao de Deus Brazilia

Instrucțiuni post operatorii Joao de Deus

Pentru informaţii și înscrieri, vă rugam să contactați filiala cea mai apropiata de orașul dvs., sediul central fiind filiala Bucureşti, unde puteți obţine informaţii despre organizare și înscriere.

Joao de Deus Germania - Alsfeld

Joao de Deus - Brazilia

 

 

Pentru informaţii despre turismul extern va rugam sa o contactați pe d-na Lavinia Dumitriu la adresa de mail turism@inforenergetica.ro.