Anunturi

 

30 dec. 2013 - Chemare către TOȚI iubitorii și slujitorii Mântuitorului Iisus Hristos!

 

Iubitori și slujitori ai Domnului Dumnezeu, ai Mântuitorului Iisus Hristos, ai Sfântului Duh al Domnului Dumnezeu și ai Sfintei și Adoratei Fecioare Maria, din România și de pretutindeni - UNIȚI-VĂ!

Numai așa vom împiedica demonizarea în curs de pregătire de către forţele satanice – a României, a Bisericii Ortodoxe Române (foste creștine mai înainte de 1054 d.H.), a Bisericii Romano-Catolice(Id.), a Bisericii Greco Catolice(Id.), a altor Biserici slăvitoare și iubitoare de Dumnezeu(Id.), a întregii planete și a VIITORULUI acestora - prin REGIONALIZARE, legislaţie și alte fariseisme demonice inclusiv perversiunile sexuale

Acestea ţintesc divizarea și apoi distrugerea moștenirilor benefice ale străbunilor, (pentru care și-au jertfit viaţa toţi eroii care au iubit România), favorizând administrativ, social, economic, organizatoric - realizarea acestor obiective demonice de către dușmanii viitorului celor de mai sus, în curs de desfășurare și la finele lui 2013.

Citiţi și cărţile și filmele inclusiv de pe Internet, în care se prezintă și detaliază cele de mai sus, ale lui David Icke, filmul brazilian Nosso Lar 2010, discursul lui Metatron de la ONU, discursurile și prelegerile Ineliei Benz din SUA, emisiunile postului TV "Nașul" cu prof. vertebrolog Sandu Brândușa din 29.12.2013, etc.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

27 iulie 2013 - Hotărârea FIESAA Nr. 7/2011 privind dizidenţa

 

Constatând  intenţiile de racolare a membrilor FIESAA Galaţi în scopul de a urma cursuri cu tehnici şi cunoaşteri străine de MIH şi de specificul naţiunii române, vă readucem la cunoştinţă „Hotărârea” emisă de preşedintele fundaţiei d-l C.L.C. Dumitriu Claudian referitoare la astfel de situaţii, pentru luare la cunoştinţă şi însuşire.

 

Doamne ajută!

Preşedinte,

cpt. ing. Octavian Gheorghiu

 

 

FUNDAŢIA DE INFORENERGETICĂ „SFÂNTUL APOSTOL ANDREI”

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIESTEZIE

SOCIETATEA DE INFORENERGETICA

 

Nr. 07 / 10.03.2011

 

HOTĂRÂRE

 

Având în vedere experientele nefericite din cadrul membrilor SRR, SIE si FIESAA, care în urma faptului că au făcut alte cursuri străine de specificul naţiunii române în faza I, în faza a II-a au început să racoleze membrii FIESAA, SIE si SRR pentru a face şi aceştia cursuri cu tehnici şi cunoaşteri străine de specificul naţiunii române ca:

Racolarea de membri pentru cursuri de REIKI facute de Lidia Bârsan si Bebe Stratulat, în faza a III-a aceşti cursanţi parasind FIESAA, SIE si SRR;

În mod identic au procedat sotii Mateescu, care, după ce au făcut cursurile de NLP organizate de Francmasonerie cu tehnici de manipulare globală, au determinat multi membri din FIESAA să părăsească aceasta instituţie hristica.

Similar a procedat şi dl. Dragoş Argeşeanu gr. III printre membrii FIESAA, după ce a fost dat afară de la cursurile de gr. IV i.e.;

Asemănător a procedat şi doamna Niculina Gheorghiţă gr. X i.e., fosta preşedintă a filialei Iaşi care a părăsit inforenergetica în urma facerii cursurilor cu tehnici Bowtech, a caror reprezentantă a şi devenit (vezi site-ul de pe internet);

Similar s-a întâmplat si se întâmpla printre membrii FIESAA cu tehnicile japoneze Yumeiho practicate de doamna Roxana Necula, care, atragând membrii FIESAA la facerea de cursuri i-a îndepartat de tehnicile de practicare a inforenergeticii, cu care se obtin rezultate superioare tuturor acestor tehnici.

Se mentioneaza de asemenea cursurile de Kabbalah facute de fostul vicepresedinte al filialei Cluj, Raul Petrisor întors din S.U.A. în acest scop, pentru a dezagrega FIESAA si a-i atrage membrii la cursurile lui (vezi site-ul de pe internet).

Se mentionează de asemenea tot în filiala Cluj dizidenţa lui Ovidiu Pura după începerea cursurilor de Kabala cu Raul Petrişor.

Întrucât s-a constatat ca rezultatele în inforenergetica şi eficienţa practicanţilor altor tehnici decât inforenergetica a dus la rezultate nedorite ca:

1. Amestecarea tehnicilor I.E. cu tehnici străine de Hristos, de specificul naţiunii române;

2. Infestarea inforenergeticii cu teorii si practici străine de M.I.H. şi specificul naţiunii române, având CNV între 38% si 63%, se recomandă în toate filialele urmatoarele :

1. Se interzice oricarui membru FIESAA să mai urmeze sau să participe la activitaţile de tipurile de mai sus şi orice alt tip similar;

2. Toţi cei care au făcut tehnici sau cunoaşteri ca cele de mai sus, sau altele, dacă nu renunţă la practicarea lor, pretedinţii de filială vor face propunere de excludere din FIESAA, SIE şi SRR, inclusiv pentru abrogarea tuturor certificatelor şi diplomelor eliberate de aceste instituţii. Renunţarea la practicarea oricăror altor tehnici şi cunoaşteri străine de inforenergetică, va fi făcută de către cei în cauză în scris către preşedintele celor trei instituţii, care va fi înmânată acestuia prin presedinţii de filiale.

Măsurile de mai sus luate, sunt necesare pentru a stopa unele dintre cauzele de dizidenţă şi de infestare a inforenergeticii cu tehnici străine, cu rezultate de multe ori satanice (vindecare temporară, aparentă, urmată însă de îmbolnăvirea SN, după cum reiese din exemplul de mai sus), care s-au manifestat şi se manifestă până în prezent printre membrii FIESAA. Se urmăreşte prin prezenta Hotarâre/Recomandare înlăturarea cauzelor de dizidenţă şi infestarea inforenergeticii cu tehnici şi teorii străine de M.I.H.

Drept pentru care s-a luat prezenta hotărâre pe care preşedinţii de filială şi cu lectorii sunt datori a o aduce la îndeplinire până pe data de 01.05.2011, după ce va fi prelucrată în toate filialele FIESAA.

 

PREŞEDINTE

C.L.C. Claudian Dumitriu